Terug

Algemene kindergeneeskunde

Algemene kindergeneeskunde

Op de polikliniek algemene kindergeneeskunde kunt u met uw kind terecht voor een diagnose en behandeling van kinderen in de leeftijd van nul tot ongeveer achttien jaar. 

Contact uitklapper, klik om te openen

Voor een afspraak hebt u een verwijzing nodig van uw huisarts, arts van het consultatiebureau / jeugdzorg, of een specialist van een ander ziekenhuis.

Polikliniek Algemene kindergeneeskunde

Telefoonnummer: 088 75 540 75  De afdeling is op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur. Heeft u buiten kantooruren direct advies nodig? Bel uw huisarts of de huisartsenpost.
Mijn patiënt verwijzen

Route uitklapper, klik om te openen

De polikliniek algemene kindergeneeskunde vindt u op de eerste etage van het WKZ, receptie 4 en is bereikbaar via de liften naast de hoofdingang. Daarna kunt u de borden poliklinieken volgen.

Virtuele route naar polikliniek spina bifida

Wachttijden uitklapper, klik om te openen

Laatst bijgewerkt: 12-10-2020

Toegangstijd polikliniek Kindergeneeskunde algemeen: 6 weken 

Belangrijk Dit is de gemiddelde wachttijd. De wachttijd kan per patiënt verschillen. Het is afhankelijk van de reden voor verwijzing.

Meer informatie over wachttijden

Meer informatie uitklapper, klik om te openen

De kinderarts behandelt een heel breed terrein van voorkomende ziekten: zoals kinderen met een aangeboren ziekte of aandoening en kinderen bij wie de normale ontwikkeling of groei verstoord is of dreigt te raken.